Klart for nytt norgesmesterskap!

Klart for nytt norgesmesterskap!

Lørdag, 2 Mars 2024

For mange korpsmennesker er helgen før palmesøndag den beste helgen i året. Da treffes 5000 musikanter i Trondheim for å spille, konkurrere og ha det gøy!

Asker Musikkorps har deltatt i NM siden 2000, og 2024 er intet unntak. I år skal vi spille i 2. divisjon, og på programmet står et stykke som aldri tidligere har blitt fremført i NM; Stratoscape av Gauthier Dupertuis. Stykket er en metaforisk beskrivelse av jorden sett fra verdensrommet, og er både vakkert, energisk og ikke minst  morsomt å spille. Vi håper selvfølgelig at energien og spillegleden smitter over på dommerne og at vi gjør et bra norgesmesterskap. Det viktigste for oss er likevel prosessen frem til fremføringen, og at vi benytter denne prosessen som et viktig verktøy for at vi skal videreutvikle oss. Det føler vi at vi er i ferd med å gjøre!

Muliheter til å se oss

Er du tilfeldigvis i Trondheim lørdag 16. mars, er vi på scenen på Scandic Nidelven kl 1106! Som et ledd i oppkjøringen deltar vi også på Regionmesterskapet i Lillestrøm Kulturhus søndag 10. mars klokken 17.30. Og vi har også en åpen øvelse tirsdag 12. mars klokken 20.30. Vi blir veldig glade for å se kjente i salen på alle disse arrangemententene!

Søk
Driftes av Styreportalen AS